Uložené
Na později
a už přečtené
Uložené články a ty, které jste dočetla, si pamatuje jen tento prohlížeč. Nikam je neposíláme a nemusíte se nikde přihlašovat.

Seznam zůstává v zařízení, na kterém si články ukládáte. V jiném telefonu nebo prohlížeči ho neuvidíte a zmizí, když si vymažete data prohlížeče. Nejpohodlnější je mít nás na ploše telefonu.
